Voorlopig Belevingsconcept ‘De rivier, je kunt er niet omheen’

Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de verdere ontwikkeling van het belevingsconcept van het 3e Waterverhaal van Nederland/ De Rivier, je kunt er niet omheen. Op 7 mei hebben we je via een nieuwsbrief geïnformeerd over een 5tal bijeenkomsten in het hele projectgebied. Op basis van de bijgevoegde presentatie werd je uitgenodigd eventueel je input te leveren. Ook zijn er nog 2 digitale bijeenkomsten georganiseerd. Veel stakeholders hebben input geleverd op de ideeën die voorlagen en er is een groot aantal kansen benoemd. Dank daarvoor!

'Voorlopig' Belevingsconcept

Via deze nieuwsbrief ontvang je het voorlopige belevingsconcept. “Voorlopige”, want we willen je vooral uitdagen nog 1x goed met ons mee te kijken en denken. Het belevingsconcept is immers niet alleen van ons als initiatiefgroep en bestuurlijke kopgroep, maar van ons allemaal.

Zie je haakjes met (eigen) projecten of andere interessante ontwikkelingen? Of heb je kansrijke projectideeën? Laat het ons dan vooral weten!  Ook als je een actievere rol wilt spelen in het uitrollen en uitvoeren van het belevingsconcept, dan horen we het graag!

De definitieve versie van het belevingsconcept volgt na jullie input en wordt opgeleverd in september 2024. Vaststelling door de Bestuurlijke Kopgroep staat gepland voor begin oktober 2024, incl. een doorkijk naar een uitvoeringsplan. We hopen samen met jullie de vervolgstappen te kunnen zetten.  

'Download hier het 'voorlopige' Belevingsconcept

­

Geef je feedback voor 15 augustus!

Belevingsconcept gelezen? En zie je haakjes met (eigen) projecten of andere interessante ontwikkelingen? Of heb je kansrijke projectideeën? Laat het ons dan vooral weten!  

Ook als je een actievere rol wilt spelen in het uitrollen en uitvoeren van het belevingsconcept, dan horen we het graag!

Mail je input naar 3ewaterverhaal@marketingoost.nl 

­

­

Vragen of suggesties? Mail naar: 3ewaterverhaal@marketingoost.nl 

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.