Er worden weer reanimatie trainingen gegeven!

Binnen 6 minuten de juiste hulp bij een hartstilstand? Er worden weer reanimatie trainingen gegeven!

Binnen 6 minuten de juiste hulp bij een hartstilstand betekent dat we 112 bellen, starten met reanimeren en het inzetten van een AED. Hiermee vergroot je de kans op overleven van jouw dorpsgenoot aanzienlijk. Snelle hulp maakt het verschil tussen leven en dood.

reanimatie

Maar voor een goed werkende 6-minutenzone zijn nodig: een actief oproepsysteem, veel burgerhulpverleners en voldoende AED's. Het actieve oproepsysteem is er (hartslagnu.nl), er komen steeds meer AED’s, maar… binnen Pannerden kunnen we helaas niet spreken over veel burgerhulpverleners. Die zijn er tot nu toe niet. Hoe kan jij het verschil maken tussen leven en dood van jouw medemens? Door jezelf te laten trainen voor reanimeren en aan te melden bij Hartslagnu.nl als burgerhulpverlener (zogenaamde first responder).

Ook dit jaar weer worden er reanimatie trainingen gegeven binnen Pannerden met medewerking van EHBO Pannerden en een financiële bijdrage van gemeente Zevenaar. Wil jij jezelf trainen zodat je snel en effectief een ander kan helpen?

Ga dan naar Meld je aan voor een reanimatiecursus | Hartstichting en meld jezelf aan voor een van de trainingen die in de Cirkel gegeven worden. Trainingen gaan alleen door bij een minimale bezetting van 3 personen.

Ben je al getraind maar nog niet aangemeld bij hartslagnu.nl? Doen! Klik hier om jezelf aan te melden: https://hartslagnu.nl/ via de button “Ik word burgerhulpverlener”.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.