Hulp met financiën en administratie

Kun jij hulp gebruiken met jouw financiën? Ben je het overzicht kwijt in jouw administratie? Is DigiD voor jou nog onbekend?  Heb je hulp nodig bij het aanvragen van (subsidie)regelingen? Kom je niet uit door een hogere energierekening en/of duurdere boodschappen?

Dorpsraad Pannerden helpt u graag tijdens het wekelijkse inloopmoment in cultureel centrum de Cirkel.

Wanneer
Vanaf donderdag 3 oktober 2024 wekelijks op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

Waar
Cultureel centrum de Cirkel (Claudius Civilisstraat 3)

Wie
Namens de Dorpsraad Pannerden zal Theo Schopman aanwezig zijn voor vragen en hulp over onder andere je financiële zaken en administratie. Theo heeft vanuit zijn werk de nodige ervaring en is ook al jaren vrijwilliger bij de formulierenbrigade van Caleidoz.

Hoe
De inloop is gratis en vrijblijvend, een afspraak maken is niet nodig. Bij binnenkomst staat de koffie klaar! Om de gesprekken persoonlijk en discreet te kunnen voeren, zullen deze plaatsvinden in een aparte ruimte.

Nog meer?
Op donderdagochtend is ook het steunpunt van Caleidoz aanwezig in de Cirkel. Ook zij kunnen vragen beantwoorden vanuit hun connectie met de formulierenbrigade.

Ook kun je binnenlopen bij het IDO (Informatiepunt Digitale Overheid) voor gratis ondersteuning bij vragen over toeslagen, belastingen, DigiD, AOW, werk, uitkering, rijbewijs en zorg. (door: Kunstwerk! Bibliotheken)

 Logo_Caleidoz.pngInformatiepunt.pngKunstwerk.pngEnergiecoaches.png

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.